Webhosting: cPanel-sektioner

Web Host cPanel Grundlæggende Cpanel -brug. Cpanel kontrollerer adgangen til de forskellige funktioner på webstedets hostingkonto. Du kan ændre webstedets filer, database, underdomæne, e -mail -adresser, webhost -indstillinger er placeret i Cpanel. Med Cpanel styrer du, hvordan ...

Læs mere

Webhosting: Brug af cPanel Basics

Webhost cPanel Grundlæggende cPanel-brug. cPanel kontrollerer adgang til de forskellige funktioner på websteds hostingkonto. Adgang til webstedsfiler, database, underdomæne, e-mail-adresser, webhost-indstillinger findes i cpanel. Nyttige cPanel-artikler. Hvad er cPanel?…

Læs mere
Tilbage til toppen